Despre noi

SCOP Computers este una dintre primele companii aparute pe piata IT din Romania. Intelegem ca, pentru a aduce valoare clientului, nu este suficient sa raspunzi de fiecare data foarte bine, trebuie sa fii inovativ. De aceea, inovam pentru progres si, dupa mai bine de 20 de ani de activitate in zona de distributie IT, ne orientam spre zona de solutii, zona de valoare adaugata, in special solutii de Digital Signage.

Solutiile de Digital Signage utilizeaza tehnologii de genul LCD, LED, care permit distributia si redarea controlata de continut media divers intr-o retea de display-uri digitale, ce pot fi amplasate in locatii foarte diverse, de la zone de retail, hoteluri, cluburi si restaurant la cladiri de birouri corporate si instituții medicale sau chiar si in exterior. Vorbim despre “right information, at the right time, to the right audience”.

Misiunea noastra a fost si a ramas sa contribuim la succesul partenerilor nostri, oferindu-le cele mai bune solutii, reducand costurile si imbunatatind constant performanta in afaceri.

Avem aici produse de top, display-uri de tip “large format” de la NEC, variante de software CMS pentru gestionarea de continut digital, solutii de room reservation OneLan, proiectoare si device-uri interactive NEC, accesorii si echipamente conexe.

Solutiile de Digital Signage au un mare potential de crestere, sunt solutii care permit distributia si redarea controlata de continut media divers intr-o retea de display-uri digitale, ce pot fi amplasate in locatii foarte diverse, de la zone de retail, hoteluri, cluburi si restaurante la zone de productie, cladiri de birouri corporate si instituții medicale sau chiar in exterior ca display-uri sau LED panel-uri pentru reclama.

Aceste sisteme genereaza o perceptie placuta asupra timpului petrecut intr-un spatiu in care oamenii sunt nevoiti sa aștepte sau sa-l parcurga la un moment dat, facilitand in acelasi timp o comunicare targetata si rapida, furnizand informatii critice clientilor sau angajatilor si pe de alta parte permitand obtinerea de venituri din vanzarea de spatiu publicitar.